Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz Ortaokulu

Vizyon: İdare, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılım ve işbirliğiyle öğrencilerin, mevcut kapasitelerini tam olarak kullanabilmesini sağlayarak daha verimli ve mutlu düzeye ulaşmasını sağlamaktır.

Misyon: Sorumluluk, işbirliği ve karşılıklı saygının vurgulandığı bir eğitim topluluğu içinde, her öğrencinin yaş dönemine özgü gelişim görevlerini başarı ile tamamlaması ve bir üst gelişim dönemine hazırlanması amaçlanmaktadır.

Başarılar: Burslu Öğrenciler: 2 Öğrenci(İnanç ÜNLÜ(8/A)ve Hidayet Furkan ERGÜN(6/A))

Saatler: 09:00-13:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guzelpinar.meb.k12.tr

Adres - Güzelpınar Mahallesi/PAMUKKALE/DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Güzelpınar Mahallesi ile Kurtluca Mahallesi Arasında(Irlıganlı-Ağlayan Kaya yol güzergahında)....

Adres - Güzelpınar Mahallesi/PAMUKKALE/DENİZLİ

Ulaşım Ulaşım Sabah 8:30 ve Akşam 18:00 Tek araba vardır.Ayrıca Okulumuzun servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli´ye ve İlçe Merkezine 30 Km.