Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023 Yılı Konsorsiyum Üyesi okullar arasına giren okulumuzdan Yurt Dışı Hareketlilik programına katılacak öğretmen ve öğrenciler belirlendi.

Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023 Yılı Konsorsiyum Üyesi okullar arasına giren okulumuzdan Yurt Dışı Hareketlilik programına katılacak öğretmen ve öğrenciler belirlendi.

18.01.2024 59

Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023 Yılı Konsorsiyum Üyesi okullar arasına giren okulumuzdan Yurt Dışı Hareketlilik programına katılacak öğretmen ve öğrenciler belirlendi... Yurt Dışı Hareketlilik programı katılımcılarını belirlemek için öncelikle okulumuzda bir komisyon kurulmuştu...Komisyon kararıyla dönem başından itibaren İngilizce Öğretmenimiz Halime ÜNAL tarafından 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik 120 saatlik A1 seviyesinde bir İngilizce kursu planlanmıştı.. Söz konusu kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere kurs sonunda yazılı ve dinleme sınavları uygulandı.. Yapılan değerlendirme sonunda dört öğrenci asil ve dört öğrenci de yedek olmak üzere toplam 8 öğrenci seçilmiştir... Yapılan sınav sonuçlarına göre Yurt Dışı Hareketlilik programına asil olarak 6-A sınıfından Ümmühan Şahan ve Osman Efe Şık ile 7/A sınıfından Aysima Hazer ve İsmail Caner Acar katılmaya hak kazandılar...Yedek listede ise Fatıma Gül Barış,Feride Yıldız,Aziz Eren Şan ve Fatma Asi yer almaktadır... Başta kazanan öğrencilerimiz olmak üzere kursa ve sınavlara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz...Yurt Dışı Hareketlilik programına katılma istekleri öğretmenlerimize imza karşılığı sorulduğunda sadece İngilizce Öğretmeni Halime ÜNAL'ın katılma isteği olması,branşının da İngilizce olması dolayısıyla dil şartını da taşıdığı gözönünde bulundurularak oluşturulan komisyon tarafından söz konusu programa İngilizce Öğretmeni Halime ÜNAL'ın katılmaya hak kazandığı duyurulmuştur.Bu yararlı programa katılacak tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz...

 

18-01-202418-01-2024